Διάφορα Κινηματογράφος

Σε Δημοπρασία Το Μηχανάκι Του «Ηλίθιου και Πανηλίθιου»

Ως μια από τις πλέον ανεπανάληπτες κωμωδίες της τελευταίας εικοσαετίας, ο «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» (1994) έγραψαν τη δική τους ανόητη κινηματογραφική ιστορία με τα πιο κακορίζικα γράμματα.

Το σκουτεράκι της θρυλικής κωμωδίας, μπορεί να γίνει δικό σου!

Χαρίζοντάς μας σκηνές ανθολογίας φυσικά (και) πάνω στο ανεκδιήγητο μηχανάκι τους για το Άσπεν, το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία στο eBay.

Να σημειώσουμε δε ότι πρόκειται για το αυθεντικό και είναι ήδη στα 24.492 δολάρια, απομένοντας έξι μέρες ακόμα μέχρι να κλείσει η δημοπρασία.

Έχει αναπαλαιωθεί μάλιστα ώστε να λειτουργεί ξανά, αλλά και να είναι όπως ακριβώς το βλέπουμε στην ταινία να το καβαλούν οι Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς και να ανοίγονται στην περιπέτεια.

«Είναι το ένα από τα δύο μίνι μηχανάκια που είχαν φτιαχτεί για την αυθεντική κωμωδία ‘‘Dumb and Dumber’’ πίσω στο 1994 από τον εκλιπόντα πια Sydney J. Barholomew. Το άλλο έχει χαριστεί στο Planet Hollywood», γράφει ο τύπος που το πουλάει.

Αν σας περισσεύουν λοιπόν μερικά χιλιάρικα, μπορείτε να γράψετε τη δική σας κινηματογραφική ιστορία…

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.