Επικαιρότητα Εργασία Λάρισα Σεμινάρια

Σεμινάριο Για Διαχείριση Άγχους Στο Χώρο Εργασίας

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ σε συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ πραγματοποιεί βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Διαχείριση Άγχους στη Σύγχρονη Εργασιακή Πραγματικότητα» για τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου Κιλελέρ την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00 – 16.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στη Νίκαια.

Η φύση της εργασιακής ζωής έχει αλλάξει σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Ένας στους τρεις ευρωπαίους εργαζόμενους αναφέρει πως πάσχει από εργασιακό άγχος. Τι είναι όμως το εργασιακό άγχος και πως μπορώ να το ελέγξω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες την έννοια του εργασιακού άγχους, τους παράγοντες που το πυροδοτούν, τα συμπτώματα και τις επιπτώσεις του στην καθημερινή τους ζωή καθώς και τεχνικές και τρόπους αντιμετώπισης. Συντονίστρια Σεμιναρίου: Γεωργία Ζαβράκα, MSc., Ψυχολόγος – Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια – Στέλεχος Πρόληψης Κ.Π. Λάρισας.

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.