Διάφορα Κινηματογράφος

Χάρι Πότερ: Υπάρχουν Διαφορές Ανάμεσα Στα βιβλία & Στις Ταινίες;

Ποιος από εσάς, υπήρξε μανιακός βιβλιοφάγος των βιβλίων Χάρι Πότερ; Ένας σκιτσογράφος αποτύπωσε τις διαφορές που υπάρχουν στο Χάρι Πότερ ανάμεσα στα βιβλία και στις ταινίες! Για να δούμε πόσοι είχατε προσέξει τις διαφορές…;

Η αλήθεια είναι πώς πάντα οι ταινίες έχουν μεγάλες διαφορές απ’ ότι τα βιβλία. Αυτό συμβαίνει κυρίως, επειδή διαβάζοντας το βιβλίο ο καθένας φαντάζεται κάτι δικό του, το οποίο συχνά καταρρίπτεται σε μια ταινία γιατί είναι μέσα από τη ματιά του σκηνοθέτη.

Πράγματα που εμείς θεωρούμε σημαντικά διαβάζοντας ένα βιβλίο, αυτοί που το κάνουν ταινία μπορεί να μη τα θεωρούν ή να τα δουν εντελώς διαφορετικά. Υπάρχουν κάποια πράγματα ωστόσο που είναι όντως σημαντικά και συχνά παραλείπονται ή αλλάζουν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στο Χάρι Πότερ είναι το γεγονός πώς δεν ήταν πάντα σίγουρο ότι αυτός ήταν ο εκλεκτός. Το θέμα παιζόταν μεταξύ αυτού και του Νέβιλ. Και όμως! Όσοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία λογικά δε θα είχαν ιδέα…

 

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.