Επικαιρότητα Λάρισα Μακεδονία Συμβαίνει Τώρα

Χιλιάδες Φορείς-Ενώσεις-Σύλλογοι Στο Συλλαλητήριο Για Τη Μακεδονία Στη Λάρισα

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι στο συλλαλητήριο για το ιερό όνομα της Μακεδονίας, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στην πόλη μας, τη Λάρισα, ώρα 19:30μ.μ.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, η Συντεχνία Αρτοποιών, η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών, οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Λάρισας, Αγιάς και Φαρσάλων.

Παρόντες επίσης, οι Κρητικοί (Γραμματικάκης και Ψαράκης), οι Αλογατάρηδες του Τυρνάβου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων, 10 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Λάρισας, ο Σύλλογος Ελληνοπυργίων «Ο Αθάνατος», ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελοκήπων, οι Πολύτεκοι Ελασσόνας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων Λάρισας, ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, Η Συντεχνία Κρεοπωλών, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, ο Σύνδεσμος Εργολαβών-Ηλεκτρολόγων της Ελασσόνας.

Οι παραπάνω είναι ελάχιστοι από τους φορείς που θα συμμετάσχουν και θα πολεμήσουν για να μην ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας. 

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.