Επικαιρότητα Καφέ - Φαγητό Λάρισα

Επιτυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Λάρισας στη Μόσχα

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι έκλεισε τις πύλες της η Δ.Ε. τροφίμων και ποτών WorldFoodMoscow 2018 (17-20/9/2018), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μόσχα της Ρωσίας . Το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετείχε στην έκθεση σε κοινό περίπτερο 30 τ.μ.  με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τις κάτωθι επιχειρήσεις μέλη του:

  1. ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΙΚΕ (επεξεργασία και τυποποίηση Αρωματικών-Φαρμακευτικών φυτών)
  2. ΕΛΑΙΟΓΑΙΑ ΕΠΕ (Βιοτεχνία Επεξεργασίας Ελιάς)
  3. CAMPUS A.E.B.E.
  4. Γεώργιος Κατσίφας Ανώνυμη Βιοτεχνική & Εμπορική  Εταιρεία Εισαγωγή-Επεξεργασία-Εμπόριο Καφέδων & Μπαχαρικών.

Το Επιμελητήριο Λάρισας εκπροσώπησαν στην ως ανω έκθεση ο Υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων(ΓΕΜΗ – ΥΜΣ)  κ. Ζησάκης Ιωάννης και ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Σάρρος Εμμανουήλ.  Την  Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Λαδόπουλος Γεώργιος.

Η  WORLD FOOD MOSCOW θεωρείται η κορυφαία έκθεση τροφίμων της Ρωσίας και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων και ενίσχυσης των πωλήσεων σε ένα κοινό χονδρεμπόρων , βασικών αγοραστών , εθνικών αλυσίδων, πωλητών λιανικού εμπορίου και διανομέων από τη Ρωσία και όλο τον κόσμο. Ο απολογισμός της έκθεσης  είναι γύρω στους 1600 εκθέτες από 65 χώρες και επισκέπτες εκ των οποίων 27.000 ρώσοι επισκέπτες και 3.200 από άλλες χώρες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Ανδρέα Φρυγάνας  και ο Σύμβουλος ΟΕΥ κ. Αθανάσιος Καραπέτσας επισκέφθηκαν το ελληνικό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας  και του Επιμελητηρίου Λάρισας και αντάλλαξαν απόψεις με τους εκπροσώπους των δύο φορέων, συζητώντας και εκτενώς το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας επιχειρηματικής αποστολής στη Ρωσία με ελληνικές εταιρίες από την περιοχή της Θεσσαλίας για την περαιτέρω διείσδυση στη ρωσική αγορά.

Οι λαρισαϊκές επιχειρήσεις έκαναν αξιόλογες επαφές και Β2Β συναντήσεις με ρώσους εισαγωγείς και διανομείς και οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες ήταν αρκετά αισιόδοξοι από την έκβαση των επιχειρηματικών τους ραντεβού.

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.