Εκπαίδευση Επικαιρότητα Λάρισα

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ… Άφαντος Ο Υπουργός Παιδείας Σε Προβλεπόμενη Συνάντηση Με Τον Κ. Αγοραστό;

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός περιμένει ακόμη τον Υπουργό Παιδείας από τον Αύγουστο, που είχαν κλείσει «ραντεβού». Για ποιον λόγο άραγε δεν εμφανίστηκε ο Υπουργός Παιδείας στην προβλεπόμενη συνάντηση;

Ο κύριος Αγοραστός ζητά ωριμότερη σκέψη, καθώς και ουσιαστική διαβούλευση, εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί συνάντηση… Υπενθυμίζουμε σ’ αυτό το σημείο ότι ο υπουργός είχε πει κατά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη:

«Να συναντηθούμε αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, να δω τις προτάσεις σας»

Μάλλον όμως ο Υπουργός Παιδείας λησμόνησε την συνάντηση αυτή και της έκανε Λούης… καθώς ο κύριος Αγοραστός προσπάθησε να επικοινωνήσει για τη συνάντηση, χωρίς καμία ανταπόκριση από το Υπουργείο Παιδείας.

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η Θεσσαλία, η Παιδεία και η νεολαία», τονίζει ο περιφερειάρχης και ζητά ωριμότερη σκέψη από την πλευρά του Υπουργού Παιδείας και ουσιαστική διαβούλευση, καθώς το συγκεκριμένο Σχέδιο ενεργοποίησε τον Θεσσαλικό κοινωνικό αυτοματισμό και κατάφερε να τους βάλει όλους απέναντι. Η αυτοδιοίκηση δεν μπλέκεται στα ακαδημαικά ζητήματα και έχει λόγο στην κοινωνία, στους νέους της.

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.